رژیم غذایی ویژه برای کنترل و بهبود بیماری‌ها+ توصیه‌های تغذیه‌ای برای سرطان سینه

نوشته شده در تاریخ5 سال پیش توسط 1407
دوست داشتن1

ﺗﻌﺎﺩﻝ ﺑﻪ معنی ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻘﺎﺩﻳﺮ ﻛﺎفی ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﺮﺍی ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ ﺑﺪﻥ ﺍﺳﺖ؛ افراد باید در رژیم غذایی خود انواع مواد غذایی را داشته باشند تا ویتامین‌های مختلف را دریافت کند؛ در این بین ﺗﻨﻮﻉ در رژیم غذایی ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎی ﻣﺼﺮﻑ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍیی است ﻛﻪ ﺩﺭ پنج ﮔﺮﻭه اصلی ﻏﺬﺍیی ﻣﻌﺮفی ﺷﺪهﺍﻧﺪ.

اگر افراد در رژیم غذایی خود این پنج گروه را جای ندهند دچار کمبود مواد مغذی خواهند شد، ﻣﺼﺮﻑ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﺍﺯه آن‌ها هم ﺳﺒﺐ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﻭﺯﻥ، ﭼﺎقی ﻭ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﻧﺎشی ﺍﺯ آﻥ میﺷﻮﺩ.

علی ارغوانی متخصص داخلی ، درباره تغذیه مناسب برای افرادی که هپاتیت دارند، اظهار کرد: سرطان سینه یکی از رایج‌ترین سرطان‌ها در دنیا به شمار می‌رود که اگر افراد در زندگی خود برخی از موارد را رعایت کنند می‌توانند از بروز این بیماری جلوگیری کرد؛ سرطان سینه خود را با علائمی نشان می‌دهد، اما اکثر افراد نسبت به برخی از این علائمی که در بدن بروز می‌کند، بی توجه هستند و علائم خطر را نادیده می‌گیرند.

ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺩﺭ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﭘﺴﺘﺎن

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه بیماران مبتلا سرطان سینه باید برخی مواد غذایی را کم و برخی را به اندازه مصرف کنند، گفت: باید ﭼﺮبی ﻭ ﻛﺎﻟﺮی ﺩﺭ ﺭژﻳﻢ ﻏﺬﺍیی ﺍﻳﻦ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻥ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﺷﻮﺩ؛ ۲۰ درصد ﺍﻧﺮژی ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺍﺯ ﭼﺮبیﻫﺎ باشد، ﺧﺼﻮﺻﺎً ﻣﻴﺰﺍﻥ ﭼﺮبی ‫ﺍﺷﺒﺎﻉ ﺍﺯ ۷ درصد ﺑﺎﻻﺗﺮ ﻧﺮﻭﺩ.

ارغوانی با بیان اینکه بیماران مبتلا به سرطان سینه باید ﺍﺯ ﻏﻼﺕ ﻛﺎﻣﻞ (ﺳﺒﻮﺱ ﺩﺍﺭ) ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻧﺎﻥ سنگک استفاده ﻛﻨﻨﺪ، گفت: مواد سبوس‌دار برای بیماران سرطانی فواید زیادی دارد که باید در رژیم غذایی خود بگنجانند؛ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ۵ ﻭﺍﺣﺪ ﻭ ﻳﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻴﻮه ﻭ ﺳﺒﺰی ﻣﺼﺮﻑ ﻛﻨﻨﺪ.

وی ادامه داد: ﻭﺯﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻛﻨﺘﺮﻝ ﻛﻨﻨﺪ؛ ﻣﺼﺮﻑ نمک ﻭ ﭼﺮبی ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻏﺬﺍیی ﺧﻮﺩ ﻛﺎﻫﺶ ﺩﻫﻨﺪ، ﻣﺼﺮﻑ گوشت ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻛﻨﻨﺪ، ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﻟﻜﻞ ﭘﺮﻫﻴﺰ ﻛﻨﻨﺪ، ﺳﻮﻳﺎ ﻭ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩهﻫﺎی ﺁﻥ ﺟﺰ ﺩﺭ ﺧﺎنم‌هایی ﻛﻪ ﺍﺳﺘﺮﻭژﻥ ﺭﺳﭙﺘﻮﺭ ﻣﺜﺒﺖ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﺩ، ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺑﺪنی ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺗﻮﺻﻴﻪ میﺷﻮﺩ.

بیشتر بخوانید: قرصی که تشخیص سرطان سینه را آسان می‌کند
نوشته‌های مرتبط
ارسال نظر
پاسخ دهید

تنظیمات

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم